Advokatfirma udlover stor dusør efter tyverier

Silkeborg-advokat vil med penge lokke oplysninger fra det kriminelle miljø. Han er træt af manglende initiativ hos politiet i tyverisager

Politiet i Silkeborg får en opsang af advokat Jon Søberg, der to gange på en måned har fået stjålet designerlamper fra advokatkontoret til en værdi af 150.000 kr.

Nu udlover advokaten en dusør på 50.000 kr. til den eller de personer – eventuelt i det kriminelle miljø – der kan lede politiet frem til tyveknægtene.

Det sker i erkendelse af, politiet ikke aktivt efterforsker sagen, fortæller Midtjyllands Avis.

Jon Søberg er ikke i tvivl om, at det er de samme tyve bag begge indbrud. Via en stige er de kravlet op til vinduet på 1.sal, har brækket det op, trampet et konferencebord i stykker, klippet lamperne ned og svøbt dem ind i gardinerne.

-Vi har venner i Sydtyskland. Dernede oplever man aldrig den slags indbrud. Politiet tager sagerne alvorligt, efterforsker grundigt og stresser tyvene, siger Jon Søberg.

Han håber, dusøren vil lokke oplysninger frem fra det kriminelle miljø, så sagen kan blive opklaret. Alle henvendelser til hans kontor vil blive behandlet fortroligt.

Lamperne er nummeret, og Jon Søberg kontakter auktionshusene for at lave benspænd for salg af lamperne.

Læs også på erhvervsbladet.dk:

Sådan undgår du at blive droppet af kunden

Sådan undgår du at lave en dårlig handel

Sådan spotter du en annoncehaj

Er dit firmanavn en fiasko?

Sådan gør du et godt indtryk

Syv synder der kan køre dit salg i sænk