Uvejr udfordrer Ed Sheeran-koncert

Et uvejr har torsdag aften standset Ed Sheerans koncert for anden gang.

Britiske Ed Sheeran på scenen i Øresundsparken i København onsdag. Den koncert gik fint. Torsdagens koncert blev derimod sat på pause på grund af et uvejr, der var på vej. Fold sammen
Læs mere
Foto: Torben Christensen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det har været ren stopdans for de mange tilskuere til koncerten torsdag aften med den britiske musiker Ed Sheeran.

Koncerten, der har samlet godt 40.000 mennesker i Øresundsparken i København, blev først på aftenen afbrudt på grund af et uvejr. Det var mens opvarmningskunstneren Maisie Peters optrådte.

Siden indtog hovednavnet Ed Sheeran scenen. Han nåede at aflevere seks numre, før også han måtte krybe i ly for uvejret. Forinden havde han dog nået at advare publikum om, at det kunne ske.

- Det er altid sjovt at spille i regn. Jeg bliver våd med jer.

- Scenen er glat, så på et tidspunkt falder jeg. I så fald, så vær sød ved mig på sociale medier, så hvis I filmer mig falde, så hold det for jer selv, sagde Ed Sheeran ifølge TV 2, før han satte gang i sit første nummer.

Ifølge DMI var der risiko for en del regn.

- Der har været dannet en del byger med en del torden, så der kan komme en tordenbyge, men det er nok mest bare regnbyger, der kommer ind over Ed Sheeran-koncerten i aften.

- De kan være glade for, at det er 24 grader, så det er varm regn, sagde den vagthavende meteorolog til Ritzau tidligt på aftenen.

Det fik meteorologen altså ret i, efter seks numre. Heldigvis for Ed Sheeran og det store publikum, kunne koncerten ifølge Ekstra Bladet genoptages lidt senere.

/ritzau/