To kvinder fundet dræbt på Sjælland: En mand anholdt

To kvinder er fredag morgen fundet dræbt på to forskellige adresser på Sjælland.

Politiindsats i Ruds Vedby, fredag den 15. november 2019. Fredag morgen er to kvinder fundet dræbt på adresser i Ruds Vedby og Kundby på Sjælland. En 39-årig mand er anholdt i sagen. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. (Foto: Presse-fotos.dk/Scanpix 2019) Fold sammen
Læs mere
Foto: Presse-fotos.dk

Politiet mener, der kan være en sammenhæng mellem de to sager.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

En 39-årig mand, som er mistænkt i sagen, er anholdt.

»Det er min opfattelse, at der er tale om to ulykkelige sager, der er foregået i et meget snævert miljø,« siger politiinspektør Kim Kliver fra Sydsjællands og Lolland-Falster Politi.

Ifølge B.T.'s oplysninger er de to kvinder identiske med en nuværende og en tidligere partner til den 39-årige mand, der er anholdt i sagen.

Fredag morgen rykkede Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi og Midt- og Vestsjællands Politi ud til to adresser: Én i Ruds-Vedby og én i Kundby, der ligger knap 30 kilometer derfra.

På hver adresse blev der fundet en kvinde dræbt.

»Politiet har ikke yderligere oplysninger om sagen på nuværende tidspunkt,« lyder det i pressemeddelelsen.

Det var tidligere fredag morgen, det kom frem, at der var en politiaktion i gang i den sydvestsjællandske by Ruds-Vedby. Politiet ville i den forbindelse ikke oplyse, hvad aktionen handlede om:

»Jeg kan bekræfte, at vi er til stede i området, men på nuværende tidspunkt kan jeg ikke sige mere,« lød det tidligere fredag fra pressemedarbejder Palle Jensen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til B.T.