Skam-stjerner spiller med i Adam Prices nye Netflix-serie

Den kommende Netflix-serie "Ragnarok", der er skabt af Adam Price, har flere norske Skam-stjerner i castet.

Optagelserne til den kommende norske Netflix-serie »Ragnarok«, der er skrevet af den danske manuskriptforfatter Adam Price, er netop skudt i gang.

Og for Skam-fans er der flere kendte ansigter i castet.

I fremtrædende roller vil seerne nemlig kunne opleve Herman Tømmeraas og David Stakston, som begge spillede med i den succesfulde norske ungdomsserie.

Det meddeler Netflix i en pressemeddelelse.

Herman Tømmeraas blev populær i hele Skandinavien efter sin rolle som Penetrator-Chris i »Skam«, og han har siden spillet hovedrollen i den norske serie »Semester«.

David Stakston spillede rollen som Magnus Fossbakken i "Skam" og skal altså nu medvirke i "Ragnarok", som er et såkaldt coming-of-age-drama, der bygger videre på historien om den nordiske mytologi.

Serien foregår i den fiktive norske by Edda, der ligger i den storslåede norske natur.

Her følger man byens indbyggere, og det viser sig, at ikke alle er, hvem de udgiver sig for at være. Imens ændrer naturen sig som følge af klimakrisen.

Da serien sidste år blev offentliggjort forklarede Adam Price, hvilke emner serien vil tage fat i.

»Serien tager sit udgangspunkt i en problemstilling, som ikke kun mennesker i Norden, men over hele verden, i stigende grad bliver tvunget til at forholde sig til. Nemlig vores klima, som gennem de senere år har været under voldsom forandring,« sagde han.

Adam Price har tidligere stået bag succesfulde danske dramaserier som "Herrens Veje" og "Borgen", som begge er blevet solgt til udlandet.

»Ragnarok« får premiere på Netflix i 2020 og bliver vist i seks afsnit.

/ritzau/