Simon Jul snupper værtstjans i talentshow

Den garvede komiker skal være vært, når "Danmark har talent" blænder op for en ny sæson.

Simon Jul Jørgensen skal sidde i dommerpanelet i Danmark har talent. ólafur Steinar Gestsson/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere

København. Han har selv vist sig som en mand med mange talenter, og danskerne kender ham både som komiker, skuespiller, musiker og som nydanser i "Vild med dans".

Nu skal Simon Jul Jørgensen bedømme andres evner, når han indtager rollen som dommer i den kommende sæson af "Danmark har talent".

Det afslører TV2 i en pressemeddelelse.

Ved dommerbordet får han selskab af modellen og skuespilleren Sus Wilkins og tv-værtinden Signe Lindkvist, mens skuespiller Peter Frödin er den eneste genganger i panelet.

- Erfaringen viser, at friske øjne skaber ny energi. Med det nye panel har vi samtidig fundet fire profiler, der klæder hinanden godt og har det sjovt sammen. Præcis det selskab, man gerne vil være i lørdag aften, siger Thomas Richardt Strøbech, der er redaktør på TV2 og fortsætter:

- De har alle arbejdet bredt med underholdning og er derfor på tværs af dommerbordet klar til at diskutere mangfoldigheden og uforudsigeligheden på scenen.

Udskiftningen i dommerpanelet betyder et farvel til musikeren Thomas Buttenschøn, skuespilleren Jarl Friis Mikkelsen og danserinden Cecilie Lassen, som Sus Wilkins faktisk vikarierede for i det populære program, da hun blev ramt af komplikationer i forbindelse med sin graviditet.

"Danmark har talent" sendes til efteråret.

/ritzau/