Saveus får debut på Grøn: Publikum kommer til at huske det

Når koncertturnéen Grøn rejser Danmark tyndt, bliver det med Saveus på plakaten.

Saveus gav koncert på Northside Festival i 2017. Her ses bandets frontmand, Martin Hedegaard. Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere

Når årets Grøn-koncerter løber af stablen i otte danske byer til sommer, bliver det med et nyt band i klassen, som skal optræde på turnéen for første gang.

Det højenergiske band Saveus får nemlig debut på Grøn i år. Det oplyser koncertkaravanen i en pressemeddelelse.

Saveus bragede for alvor igennem i 2015 med deres første single, "Levitate Me", og i 2017 udgav de debut-ep'en "Will Somebody Save Us".

I 2018 udkom de så med debutpladen "Neuro", og samme år fik de æren af at åbne Orange Scene på årets Roskilde Festival.

Til sommer lover bandet, at publikum får deres hedeste sangønsker opfyldt.

»På Grøn kommer vi til at spille alle vores hits. Vi vil rigtig gerne ud at vise hele Danmark, hvem Saveus er. Folk kan forvente, at vi kommer til at levere en koncert med masser af tryk på og en hel masse energi. Folk kommer til at huske Grøn 2019 for det år, hvor Saveus spillede der første gang,« udtaler gruppen i pressemeddelelsen.

De offentliggjorte navne til Grøn 2019 er indtil videre Scarlet Pleasure, Kesi, Kato, Carpark North, Alphabeat, Anne, Sanne og Lis og Saveus.

Koncerterne finder sted i uge 29 og 30, hvor karavanen besøger otte danske byer.

Første stop er Amager den 18. juli. Herefter følger Kolding 19. juli, Aarhus 20. juli, Aalborg 21. juli, Esbjerg 25. juli, Odense 26. juli og Næstved 27. juli, inden festen slutter søndag den 28. juli i Valby.

/ritzau/