Pink-manager om bord på forulykket fly i Aarhus

Forulykket fly i Aarhus var på vej med personale til Pink-koncert i Horsens onsdag aften.

»Pink var ikke personligt med i flyet. Men hendes manager var med og flere andre turnémedlemmer, men det er gået godt med alle«, siger Kristin Svendsen til VG. Fold sammen
Læs mere
Foto: DANNY MOLOSHOK

Sangerinden og stjernen Pinks manager og andre af hendes folk var om bord på det fly, der natten til tirsdag forulykkede i Aarhus Lufthavn. Det oplyser Kristin Svendsen, der stod for billetsalget til Pinks koncert mandag aften i Oslo, til den norske avis VG.

Ingen kom til skade, da flyet brød i brand, efter at det forulykkede i forbindelse med en landing i Aarhus Lufthavn.

»Pink var ikke personligt med i flyet. Men hendes manager var med og flere andre turnémedlemmer, men det er gået godt med alle«, siger Kristin Svendsen til VG.

Pink skal onsdag aften spille en koncert i Horsens. Derfor var personalet på vej fra Oslo til det østlige Jylland natten til tirsdag.

Brandvæsnet fik slukket branden, og de ti personer blev kørt til et hotel, hvor de har overnattet. Ud over en besætning på tre personer - to fra Tyskland og en fra Østrig - var der fire amerikanere, to australiere og en brite på flyet.

Hændelsen skal nu undersøges af Havarikommissionen. Politiet kan derfor ikke udtale sig yderligere om årsag eller andre omstændigheder ved ulykken.

/ritzau/