Østerbros butikker: Bliv væk, rockere

Selv om det endnu er uvist, hvornår HA'erne åbner deres nye rockerborg i bydelen, beder Østerbro Handelsforening rockerne om at blive væk.

Hells Angels vil åbne en rockerborg på Østerbro. Her er det borgen på Amager. Fold sammen
Læs mere
Foto: Andreas Hagemann Bro

Man skulle ellers tro, han ville være begejstret over udsigten til flere potentielle kunder i området, men Jan Due, formand for Østerbro Handelsforening, ser ikke frem til, at Hells Angels åbner et nyt såkaldt chapter, en afdeling, på Østerbro.

- Det er ærgerligt, Østerbro nu bliver til Nørrebro. Det er vi naturligvis ikke særlig glade for. Jeg er overbevist om, at vi vil få de samme problemer med rockerne, som de har på Nørrebro, siger Jan Due.

Han fortæller, at de erhvervsdrivende på Østerbro gennem noget tid har registreret en stigende aktivitet blandt rockere i bydelen, men derfor kommer det stadig som en overraskelse for ham, at HA'erne nu melder, at de åbner en afdeling på Østerbro.

- Vi så selvfølgelig helst, at de blev væk. De har ikke noget at gøre her. De skaber utryghed, og jeg frygter, at det ender med, at folk ikke længere tør gå ud om aftenen, fordi de slæber bandekrigen med sig, siger Jan Due.

Ved du noget? Så send os en mail her