Medie: Nordsjællandsk fodboldkamp for børn endte i vold

Under en fodboldkamp i Nærum, der skulle spilles blandt 11-årige drenge, kom voksne i håndgemæng. Politiet skal nu se på sagen, oplyser TV 2.

Nordsjællands Politi har fået en anmeldelse om en voldsepisode i forbindelse med en fodboldkamp for 11-årige i Nærum. Fold sammen
Læs mere
Foto: Mads Nissen

En fodboldkamp på Rundforbi Stadion i Nærum endte søndag i håndgemæng.

På banen spillede to hold 11-årige drenge fodbold – alligevel blev udgangen på kampen ifølge TV 2, at en 27-årig mand slog hovedet under et håndgemæng.

TV 2 refererer til døgnrapporten fra Nordsjællands Politi, hvoraf det fremgår, at træneren for det ene drengehold opførte sig aggressivt over for den 27-årige mand, som blandt andet blev skubbet ind i en stolpe.

En tredje person gjorde et forsøg på at lægge sig imellem og få træneren på afstand af den 27-årige. Dette blev dog ikke vel modtaget af en forælder til et barn på modstanderholdet.

Forælderen kastede sig nu ind i den korporlige kamp og tildelte ifølge TV 2 den 27-årige et knæ i ryggen, så denne faldt og slog hovedet mod jorden. Den 27-årige måtte efter voldsepisoden på skadestuen for at modtage behandling – efterfølgende har han meldt episoden til politiet.

Nordsjællands Politi kan ikke oplyse nærmere om, hvad der førte til det voldelige sammenstød. Det er uvist, hvorvidt det 27-årige voldsoffer er forælder til en af drengespillerne eller var tilstede som tilskuer.

Politiet efterlyser den forælder, som skulle have givet den 27-årige det knæ i ryggen, som førte til hans fald. Forælderen beskrives som 40 til 50 år, 175 til 178 centimeter, kraftig af bygning og iklædt en grøn jakke.

TV 2 Lorry har oplyst, at Nordsjællands Politi har aftalt med det 27-årige voldsoffer, at han skal afhøres på ny på et senere tidspunkt. Derudover har politiet ikke yderligere kommentarer til sagen.