Medie: FCK henter angriber i Spanien

Ifølge B.T. henter FCK en 26-årig angriber fra Uruguay i spanske Malaga.

FC Københavns træner Staale Solbakken i 3F Superliga-kampen mellem Randers FC og FC København på Cepheus Park i Randers, 16. august 2019. Fold sammen
Læs mere
Foto: Henning Bagger

FC Københavns jagt på en afløser for Dame N’Doye kan være slut langt tidligere, end man lige havde forventet.

For Ståle Solbakken har handlet hurtigt, efter den senegalesiske angriber blev skadet og meldt ude for muligvis resten af efteråret. Og han har igen kigget mod Spanien og en gammel flirt.

Michael Santos hedder han, og det er ifølge B.T.s oplysninger den 26-årige angriber fra Uruguay, som FC København henter til klubben, hvis de sidste detaljer falder på plads og lægetjekket bliver bestået.

Og det er ikke første gang, Michael Santos' navn figurerer sammen med FC Københavns. Allerede for et år siden kunne B.T. afsløre, at Ståle Solbakken var klar til at slå sin daværende transferrekord med et køb af Michael Santos i Malaga.

Michael Santos, da han spillede for uruguayanske River Plate i Copa Libertadores. Nu har FC København udset sig angriberen som afløser for Federico Santander. Fold sammen
Læs mere
Foto: PABLO PORCIUNCULA.

Han blev tilbudt en femårig kontrakt, men valgte at takke nej. Denne gang siger han ja, og hvis de sidste detaljer falder på plads, bliver det et køb af angriberen.

Ståle Solbakken sagde tidligere tirsdag, at FC København overvejede at hente en angriber, selvom sommerens transferbudget faktisk var opbrugt. Og de overvejelse har ikke været lange.

Michael Santos havde ellers noget varmere støvler for et år siden end denne sommer. Og måske er det derfor, at prisen ikke længere er tre millioner euro, men lidt over to millioner - altså 15 millioner kroner.

Et års leje i Leganes resulterede i et enkelt mål i 16 kampe i La Liga - og tre oplæg. Til gengæld smykker Michael Santos så sit cv med to landskampe for Uruguay.