Maradonas datter slår alarm: »Han bliver slået ihjel indefra«

TOPSHOT - Gimnasia y Esgrima team coach Argentinian former football star Diego Armando Maradona gestures during an Argentina First Division Superliga football match against Godoy Cruz at Malvinas Argentinas stadium in Mendoza, Argentina, on October 05, 2019. (Photo by Andres Larrovere / AFP) Fold sammen
Læs mere
Foto: ANDRES LARROVERE

En af fodboldens største nulevende skikkelser har det dårligt. Rigtig dårligt endda.

Faktisk er Diego Maradonas tilstand så bekymrende ifølge hans ene datter, Giannina, at hun har valgt at slå alarm på sociale medier.

'Han er ikke døende, fordi hans krop har valgt det, men han bliver slået ihjel indefra, og det er ikke gået op for ham,' skriver Giannina Maradona.

Fodboldlegenden har da også levet et liv, der minder mere om en rockstjernes med blandt andet stoffer og alkohol i lange baner, og derfor virker meldingen endnu mere hårdtslående fra Giannina Maradona, der har været vidne til lidt af hvert med sin verdenskendte far.

Diego Maradona i aktion som Gimnasia La Plata-træner mod Estudiantes. Fold sammen
Læs mere
Foto: ALEJANDRO PAGNI.

'Det her er langt fra den virkelighed, som han fortjener. Bed for ham, please! Tak,' skriver hun også.

Lokale medier i Argentina er ikke i tvivl om, at de kryptiske beskeder omhandler hendes far, Diego.

Den 59-årige fodboldlegende har siden starten af september været tilbage på den argentinske fodboldscene, hvor han er udstyret med intet mindre end en gudestatus.

Her er han træner for den argentinske klub Gimnasia La Plata, og ifølge Giannina er det opslidende for hendes far, der blandt andet blev opereret i knæet tidligere i år og har kæmpet med at være overvægtig.

Diego Maradona med døtrene Giannina og Dalma (tv.) i 2005. Fold sammen
Læs mere
Foto: ALI BURAFI.

Fodboldlegendens datter, der i øvrigt har været gift og har et barn med Manchester City-stjernen Sergio Agüero, sammenligner sin far med en slags cirkusdyr.

'Kan I huske, at der var en zoologisk have, hvor man kunne tage billeder med en gigantisk løve? (...) Man kunne gå ind i buret og kramme ham. De havde ham på piller, og hvis ikke ville det være umuligt at tæmme bæstet.'

Den kryptiske besked afsluttes med et billede af et maleri på en væg, hvor hun som barn holder sin far i hånden på vej ind på en fodboldbane.

»Giv mig din hånd, nu kan jeg bære dig,« har hun skrevet til billedet.