Lokale vil i dialog med rockerne på Østerbro

Østerbro Lokaludvalg er alt andet end begejstret for, at Hells Angels åbner en ny afdeling i bydelen. Lokaludvalget vil i dialog med rockerne.

Arkivfoto: Mogens Flindt Fold sammen
Læs mere

Konfrontation hjælper ikke, når det gælder Hells Angels, mener næstformanden i Østerbro Lokaludvalg, Lars Kramer Mikkelsen. Derfor lægger han op til dialog med rockerne, når de åbner en ny afdeling i bydelen.

- Vi ved ikke, hvad vi vil på Østerbro. Tror de, der er et nyt marked i bydelen, eller hvad er deres bevæggrunde for at udvide? Det vil vi selvfølgelig gerne vide, og derfor mener jeg, vi skal gå i dialog med dem, når de åbner, siger Lars Kramer Mikkelsen, næstformand i Østerbro Lokaludvalg.

Hells Angels skriver på klubbens hjemmeside, at "udvidelsen først og fremmest skyldes et gammelt ønske om at etablere sig på Østerbro", og at "Østerbro er en fantastisk bydel med mange gode mennesker og spændende steder."

Det sidste er Lars Kramer Mikkelsen enige med Hells Angels i, men han synes ikke, at Østerbro er foreneligt med Hells Angels.

- Det er ikke bare en motorcykelklub. Det er en klub, hvor nogle medlemmer driver kriminel virksomhed. Men vi har ikke lyst til, at bandekrigen flyttes til Østerbro, siger Lars Kramer Mikkelsen.