Ikonisk sangerinde får hovedrolle i ny komedieserie

Cyndi Lauper er kendt som en af firsernes største sangerinder. Nu får hun en hovedrolle i en Netflix-serie.

Cyndi Lauper springer endnu en gang ud som skuespiller. Lucas Jackson/Reuters Fold sammen
Læs mere

Vi kender hende for store firserhits som »Girls Just Wanna Have Fun« og »Time After Time«, men musik er ikke det eneste talent, den amerikanske sangerinde Cyndi Lauper besidder.

Hun har også medvirket i en lang række tv-serier og har haft små roller i blandt andet »Vild med dig« og »Bones«.

Men nu får Cyndi Lauper en hovedrolle i en ny komedieserie på Netflix, hvor hun skal spille sammen med den amerikanske komiker og skuespiller Jane Lynch.

Det afslørede Jane Lynch under prisuddelingen Creative Arts Emmy søndag, skriver flere amerikanske medier.

»Jeg har pitchet en tv-serie til Netflix, og de har købt den. Jeg ved ikke, om jeg må sige det, men serien er med Cyndi Lauper,« fortalte hun ifølge Variety.

Jane Lynch er blandt andet kendt for roller i tv-serier som »Criminal Minds« og »Glee« samt komediefilmen »The 40 Year Old Virgin«.

Ifølge Jane Lynch bliver den nye komedieserie med Cyndi Lauper en moderne udgave af den amerikanske sitcom »The Golden Girls«, som blev vist i USA mellem 1985 og 1992 og handler om fire pensionerede kvinder, som bor sammen i Miami.

»Vi spiller kvinder på vores alder. Jeg er 60, og hun (Cyndi Lauper, red.) er 65. I serien leder vi efter vores næste job, og vi har aldrig fået mand og børn. Det er lidt ligesom 'Golden Girls' - bare i dag,« siger hun.

Ifølge Jane Lynch er der yderligere to hovedroller i serien, som endnu ikke er besat.

Netflix har ikke bekræftet eller kommenteret nyheden.

/ritzau/