Heste inviteret med til æbleskiver i julevideo fra Kronprinsfamilien

Der bliver pyntet op i de royale stalde og spist æbleskiver sammen med to heste i julehilsen til danskerne.

Kronprins Frederik, prinsesse Isabella, prins Vincent, prins Christian og kronprinsesse Mary ses her på Færøerne. Julen skal de holde i Danmark. Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere

Der bliver naturligvis spist af kongeligt porcelæn fra Royal Copenhagen, når kronprins Frederik, kronprinsesse Mary og deres fire børn får serveret æbleskiver.

Men i en videohilsen til danskerne, som den royale familie har delt på Facebook og Instagram, er også to heste inviteret med til bords og får lov til at slikke på det fine porcelæn.

Julehilsenen viser Kronprinsparret og børnene i de kongelige stalde på Christiansborg.

Her bliver der delt gulerødder ud til hestene, hvorefter hele familien deltager i pyntningen af et stort juletræ, der både får stjerne på toppen og julekugler på.

Herefter bliver der dækket op til æbleskiver, og to heldige heste får først royale kram og kærtegn, hvorefter den ene får slikket både en tallerken og bordet for flormelis.

Kronprins Frederik og kronprinsesse Marys fire børn, prins Christian, prinsesse Isabella, prins Vincent og prinsesse Josephine skal holde jul sammen med dronning Margrethe i år.

Også prins Joachim og prinsesse Marie og deres to børn, der til daglig bor i Paris, ventes at deltage i familiejulen. Det afslørede Dronningen tidligere på året.

Ritzau