Ekstra Bladets chefredaktør stopper

Efter otte år stopper Ekstra Bladets chefredaktør Karen Bro på avisen. I stedet skal hun være med til at bygge et helt nyt medie op.

Poul Madsen og Karen Bro. Arkivfoto. Fold sammen
Læs mere
Foto: FLINDT PEDERSEN RASMUS

»Jeg har fået en enestående chance for at bygge en helt ny medieplatform op for kvinder på min egen alder, som har fundet ud af, at livet ikke stopper, fordi man bliver 40, 50 eller 60,« siger Karen Bro.

Ansvarshavende chefredaktør Poul Madsen ærgrer sig over, at hun forlader avisen, men forstår godt beslutningen.

»Karen har betydet utroligt meget for Ekstra Bladets positive udvikling de seneste år,« siger Poul Madsen og fortsætter:

»Med stædig rødhåret nidkærhed har hun hver eneste dag sikret kvaliteten af vores journalistik. Det skylder vi Karen stor tak for. Jeg ønsker hende alt mulig held og lykke med det nye kvindemedie. Hvis nogen kan få det til at lykkes, er det Karen.«

Karen Bro ønsker ikke at afsløre navnet på mediet, som hun skal være med til at starte. Mediet kommer til at være digitalt, men der kommer også et papirmagasin.

Der er tale om et engelsksproget medie, som skal bæres af stærke personlige historier og interviews.

»Gennem disse stærke personligheder og historier kan vi berøre alle livets facetter. Karriere, business, sex, videnskab, bæredygtighed, skønheden i kunst, livsstil eller komplekse personlige relationer. Erfarne uafhængige kvinder over hele verden tager lige nu lederskab med stor passion og kreativitet. De bringer nye ideer i spil og er dybest set i gang med at ændre verden, og jeg får nu mulighed for at formidle den passion og kraft globalt,« siger Karen Bro.

Navnet på mediet vil Karen Bro ikke afsløre, men hun lover flere detaljer tættere på lanceringen.

Karen Bros stilling på Ekstra Bladet vil blive genbesat i løbet af efteråret.

Opdateres...