Direkte
Nyheder

Dansker sætter forrygende tid på enkeltstarten: »Jeg havde gode ben«

Kasper Asgreen overraskede med foreløbigt bedste tid, da han kørte sin enkeltstart. Se, hvor langt præstationen rækker i livebloggen nederst.

kasper Asgreen kører til dagligt for Deceuninck-Quick Step. Fold sammen
Læs mere
Foto: FRANCOIS LENOIR

Kasper Asgreen kørte fantom-tid på sin Tour-enkeltstart.

Danskeren lagde stærkt fra start, da han blev sendt ud på ruten klokken 14:06 i sin dannebrogstrikot, som viser, at han er dansk mester i enkeltstart.

Lige inden ham startede de to forhåndsfavoritter Chad Haga og Tony Martin. Undervejs på Asgreens tur formåede han altså at overhale Tony Martin.

Danskeren kørte en god tid, og han følte, han havde benene, selvom han var træt. Han kom ind i tiden 35 minutter og 52 sekunder.

Han skal dermed sidde i hotseat, som er der, den førende rytter sidder.

Asgreen slog amerikanske Chad Haga, som har næstbedste tid, med hele 30 sekunder.

»Jeg synes, det gik fint. Benene var gode, jeg var træt selvfølgelig. Men det er anden halvdel af Touren, så det er naturligt. Med trætte ben var det en okay enkeltstart,« sagde Asgreen kort efter etapen til TV 2.

»Jeg havde hele tiden tænkt, den skulle have en over nakken. Ruten er hårdere, end den ser ud på profilen. Bakkerne er rimelig hårde, så det ville ikke overraske mig, hvis en klassementsrytter vinder i dag,« fortalte han.

Asgreen fortæller, at han holder særligt øje med tiderne på belgiske Wout van Aert, Søren Kragh Andersen og Geraint Thomas.

Følg livebloggen her: