Besked til ansatte: I skal arbejde hjemme 40 procent af tiden

Efter gode erfaringer under coronakrisen indfører Codan, et af landets største forsikringsselskaber, mere permanent hjemmearbejde.

Codans medarbejdere skal vænne sig til at se længere efter deres kontorlandskab, da hjemmearbejde nu indføres mere permanent. Arkivfoto: Linda Kastrup Fold sammen
Læs mere

Mere hjemmearbejde er ikke bare scenariet for Codans medarbejdere nu, men også i fremtiden.

Det store forsikringsselskab er i gang med at sikre sig efter pandemien, og et af tiltagene er 40 procent mere hjemmearbejde for virksomhedens medarbejdere.

Det skriver erhvervsmediet Finans.

»Det er afgørende for Codans fremtid, at vi hele tiden udfordrer os selv til at finde smartere og bedre løsninger. Vi er nok blandt de første, der har taget skridtet og faktisk tilpasser vores fysiske omgivelser til virkeligheden efter coronavirus,« siger Christian Baltzer, der er topchef i Codan Danmark, til Finans.

De ansatte skal nu arbejde hjemmefra 40 procent af tiden. Samtidig skal hovedkontoret i København bygges om, så det er tilpasset til at færre medarbejdere møder ind.

Codan vil også satse på mere digital vejledning til deres kunder.

»Forandrer verden sig, forandres ikke kun behovet for forsikringer. Det gør virksomheden bag også. Vi har nu et vindue på et par måneder, hvor vi skal omstille os igen og vende tilbage til hverdagen, derfor er det nu, vi skal tilpasse rammerne og tilbuddet til kunderne, før det er for sent,« siger Christian Baltzer.