Al Gore aflyser foredrag under COP15

Berlingske Media må med beklagelse meddele, at Al Gore har aflyst sit arrangement. De over 3.000 læsere, der har købt billet, får pengene retur.

Den tidligere amerikanske vicepræsident har aflyst sit arrangement, som over 3.000 danskere har købt billet til. Fold sammen
Læs mere
Foto: JOSE MENDEZ
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Al Gore har denne morgen til Berlingske Medias store ærgrelse har aflyst sit planlagte store klimaforedrag for danskerne 16. december i Tap 1 på den gamle Carlsberg grund under titlen ”Klimakonklusion”.

Aflysningen kommer med henvisning til uforudsete ændringer i Al Gores program for klimatopmødet, COP15.

Efter planen skulle Al Gore have vist sit nye multimedieshow, der tager udgangspunkt i hans netop udkomne bog ”Our Choice”, som kommer med løsninger på klodens globale klimaproblemer.

Berlingske Media er ualmindeligt skuffede

Omkring 3.000 danskere havde allerede sikret sig billet til Berlingske Medias arrangement, som har været planlagt siden august og skulle have fundet sted blot to dage før, at klimatopmødet, COP15, slutter.

- Vi har haft en klokkeklar aftale, og det er med ualmindelig stor skuffelse, at vi er nødt til at meddele, at Al Gore aflyser. Vi har glædet os og haft en enorm forventning til arrangementet. Vi har sat stor pris på, at vi har kunnet give danskerne mulighed for at komme helt tæt på klimatopmødet gennem Al Gore. Vi kender endnu ikke de nærmere årsager til aflysningen, siger Lisbeth Knudsen, koncernchef for Berlingske Media.

Alle, der har købt billetter, vil få deres penge refunderet via Billetlugen, som har stået for salget.