SPONSERET INDHOLD

Så meget kan nye boligejere spare ved at skifte bank

Et bankskifte lyder besværligt, men her finder du nemt den bank, der giver dig det bedste tilbud. Og der kan være mange penge at spare.

Som kommende boligejer er der rigtig mange faste udgifter. Men vidste du, at du med en enkelt beslutning i gennemsnit kan spare 11.800 kroner om året?

Findbank kan du gratis og uforpligtende få tre tilbud fra banker – vælger du at skifte klarer din nye bank al besværet for dig.

Banken spiller en kæmpe rolle, når du skal til at købe bolig. Det er den måske største investering i dit liv, og der kan være enorm forskel på, hvor mange penge du kan låne og ikke mindst omfanget af den rådgivning du får. Der kan være rigtig mange penge at spare ved at skifte bank i forbindelse med boligkøb.

Flere end 50.000 boligejere har allerede brugt Findbank – og besparelsen er til at tage og føle på.

Det går stærkt på boligmarkedet, så du har brug for at have den rigtige bank med på sidelinjen, når du spotter drømmeboligen.

Kan du få en billigere bank? Få tre gratis og uforpligtende tilbud her

En undersøgelse, som bankernes brancheorganisation Finans Danmark, lavede sidste år viste, at 45 % af alle bankkunder har undersøgt priser og muligheder i andre banker.

Brugerne er meget tilfredse med Findbank

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.