Tidligere topbokser fundet død, 34 år gammel

Den tidligere topbokser Anders Ahm Hugger er fundet død i bokseklubben Olympia i Odense, bare 34 år gammel.

Den tidligere professionelle bokser Anders Hugger blev søndag fundet død i bokseklubben Olympia i Odense. Her ses han under en kamp i 2006. Fold sammen
Læs mere
Foto: Søren Bidstrup
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Anders Ahm Hugger var træner i klubben, hvor han blandt andre trænede sin kone, Rie Ahm Hugger, der også er formand i bokseklubben.

I 2014 fortalte parret om deres tilværelse til ugebladet Familie-Journal.

Hun fortalte i interviewet, hvordan hun allerede i 2006 havde et godt øje til Anders Hugger, som dengang påbegyndte en lovende professionel karriere.

»Jeg var på det tidspunkt fitness- og boksetræner, og alle, der havde noget med bokseverdenen at gøre, vidste, hvem Anders Hugger var. Men han var i mine øjne uopnåelig,« sagde den nu efterlade Rie Ahm Hugger.

De mødtes igen i 2012, og syv uger senere var parret gift.

Rie Ahm Hugger blev dansk mester i 2014 under Anders Huggers kyndige vejledning.

»I træningslokalet er vi ikke mand og kone. Der er Rie bokser, og jeg er hendes træner,« sagde han sidste år til Familie Journal.

Den nu afdøde Anders Ahm Hugger fik en god start på sin karriere som professionel. Han vandt samtlige sine 11 kampe i bar overkrop, men en alvorlig øjenskade satte en stopper for karrieren.

»Jeg er stoppet nu. Der er ingen grund til at gå længere, for mit ene øje er ødelagt, og jeg kan ikke længere se på det. Og jeg vil jo gerne blive ved med at kunne se med det andet øje.«

»Jeg skal nok opereres igen. Ja, det er vel fjerde gang. Jeg har dårligt tal på det efterhånden, og det er ikke værd risikere mere for en enkelt kamp om året,« sagde han i 2009 til Fyens Stifstidende.

Den nu afdøde bokser blev tilbage i 2006 idømt fire måneders fængsel for at have forfulgt en anden billist og påkørt vedkommende to gange. Han blev desuden dømt for spirituskørsel.

Den tidligere bokser uddannede sig til lærer og arbejdede som lærer på Broskolen i Korsør.