Mr TV 2 News fylder rundt

Lasse Sjørslev, TV-vært på TV 2 News, Vedbæk, fylder 40 år 8. februar.

Fotograf: Henrik Ohsten Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Lasse Sjørslev begyndte 1. oktober 2006 som reporter på TV 2 – han var med helt fra starten på det hold, der skulle gøre TV 2 NEWS klar til at gå i luften 1. december 2006. Det første år på NEWS var han livereporter – blandt andet i forbindelse med rydningen af Ungdomshuset i 2007. Før det havde han været tre år på TV 2 Lorry. Inden TV-mediet slog kløerne i ham nåede Lasse Sjørslev at stifte bekendtskab med avisverdenen. Han var nemlig under sin uddannelse som journalist i praktik på nærværende avis.

Politik er Lasse Sjørslevs store faglige interesse, og han var i årene 2007-2012 politisk reporter på Christiansborg for TV 2 NYHEDERNE og TV 2 NEWS. Her deltog han bl.a. i dækningen af folketingsvalgene i 2007 og 2011.

Siden januar 2012 har han været studievært på TV 2 NEWS som fast makker med Janni Pedersen på morgenfladen. Ligemeget om han dækker uroligheder på Nørrebro, står på Christiansborgs bonede gulve eller sidder i studiet, udstråler han altid ro og overblik.

I sin fritid dyrker Lasse Sjørslev masser af sport: Løb, crossfit og golf. Det sidste gerne med gode kolleger, der anerkender hans ihærdighed – men samtidig påpeger, at han faktisk sjældent slår helt så langt, som han helst påstår. Og så elsker han at stå på ski, hvorfor 40-årsdagen bliver fejret i de franske alper med kæresten, Natasja Crone, parrets fire sammenbragte børn og gode venner.