Med ansvar for kaffe og burgere

Marianne Bedsted har haft flere lederstillingen indenfor vidt forskellige områder.

Marianne Bedsted er blandt andet ansvarlig for Starbucks. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Hvis din morgenrutine involverer et smut forbi Starbucks for at få dit daglige koffeinfiks. Så skal du bl.a. takke fødselaren Marianne Bedsted, som bliver 50 år. I dag er hun direktør for franchisesamarbejdet mellem Dansk Supermarked og de to amerikanske kæder - kaffekæden Starbucks og burgerkæden Carl’s Jr. samt for Sallings to stormagasiner i Aalborg og Aarhus. Det er dog ikke første gang, at Marianne Bedsted betræder en direktørstilling. Lederroller har hun haft i massevis. Faktisk har hun været leder i over 25 år. I de yngre år har hun haft flere lederstillinger i restaurations- og hotelbranchen, samtidig med at hun studerede om aften. Sidenhen er det bl.a. blevet til direktør for Torvehallerne i Vejle, Scandic-hotellerne i Aarhus og Musikhuset i Aarhus.

Selv om det kan virke som forskellige brancher, Marianne Bedsted har kastet sig ud i lige fra hotel over kultur til detailhandel, har der altid været en rød tråd. Nemlig at skabe en bedre service end forventet og give folk en oplevelse, hvor de tænker »wow«. Marianne Bedsted har aldrig planlagt sin karriere. I stedet har hun fokuseret på at gøre det godt og sige ja, når nye spændende udfordringer meldte sig. Det var også grunden til, at hun for godt to år siden sagde ja til Salling, Starbucks og Carl’s Jr.

Men kulturlivet har Marianne Bedsted ikke sluppet. I dag sidder hun også som bestyrelsesformand for Den Jyske Opera og i Copenhagen Contemporarys bestyrelse - Papirøens nye kunsthal i København.

Hun er gift med koncern-forretningsdirektør i Nordjyske Medier, Claus Hovge Andersen, og sammen har de to børn i teenagealderen. Det travle liv som direktør bliver balanceret med gåture med hunden i Marselisborg Skovene, og når der skal kobles helt af tager hun og familien et smut til Mols, hvor deres sommerhus ligger.