Utilfredsstillende mellemvare fra sympatiske Shaka Loveless

Albummet »Alting/Ingenting« byder på banale tekster og tidstypisk musik.

Foto: Torben Christensen. Shaka Loveless er aktuel med albummet »Alting/Ingenting«. Her ses han på scenen under en koncert i Tivoli i 2015.
Læs mere
Fold sammen

Den populære rimsmed Shaka Loveless har meget på hjerte. Et hjerte, der tilmed sidder på rette sted. Han har et positivt udsyn og sympatiske holdninger, som han lufter i sine tekster. Så vidt, så godt. For Shaka leverer desværre ikke varen på»Alting/Ingenting«.

Her får han ellers hjælp fra kolleger som Johan Olsen fra Magtens Korridorer, Suspekt, Pede P og Wafande. Vennernes bidrag er dog ikke nok til at hæve barren. Måske snarere tværtimod?

Foto: PR. Omslaget til »Alting/Ingenting«. Fold sammen
Læs mere

I hvert fald fremstår Suspekts visit på velmenende »Velkommen Hjem« om de hjemvendte soldater, samfundet ikke kan rumme, poetisk forkrampet, mens den lallende eftertænksomhed på den Wafande-gæstede »Støvet« er svært enerverende.

Med en række banale og sprogligt uelegante tekster, der er pakket ind i et tidstypisk musikalsk miks af pop, rap og reggae, kan intentionerne være nok så gode. Resultatet er ingenlunde tilfredsstillende. Det er hverken alting eller ingenting – snarere en mellemvare.

Shaka Loveless
»Alting/Ingenting«

★★★☆☆☆
A:larm

Lyt til albummet her: