Utilfredsstillende mellemvare fra sympatiske Shaka Loveless

Albummet »Alting/Ingenting« byder på banale tekster og tidstypisk musik.

Shaka Loveless er aktuel med albummet »Alting/Ingenting«. Her ses han på scenen under en koncert i Tivoli i 2015. Fold sammen
Læs mere
Foto: Torben Christensen

Den populære rimsmed Shaka Loveless har meget på hjerte. Et hjerte, der tilmed sidder på rette sted. Han har et positivt udsyn og sympatiske holdninger, som han lufter i sine tekster. Så vidt, så godt. For Shaka leverer desværre ikke varen på»Alting/Ingenting«.

Her får han ellers hjælp fra kolleger som Johan Olsen fra Magtens Korridorer, Suspekt, Pede P og Wafande. Vennernes bidrag er dog ikke nok til at hæve barren. Måske snarere tværtimod?

Omslaget til »Alting/Ingenting«. Fold sammen
Læs mere
Foto: PR.

I hvert fald fremstår Suspekts visit på velmenende »Velkommen Hjem« om de hjemvendte soldater, samfundet ikke kan rumme, poetisk forkrampet, mens den lallende eftertænksomhed på den Wafande-gæstede »Støvet« er svært enerverende.

Med en række banale og sprogligt uelegante tekster, der er pakket ind i et tidstypisk musikalsk miks af pop, rap og reggae, kan intentionerne være nok så gode. Resultatet er ingenlunde tilfredsstillende. Det er hverken alting eller ingenting – snarere en mellemvare.

Shaka Loveless
»Alting/Ingenting«

★★★☆☆☆
A:larm

Lyt til albummet her: