Et stemningsfuldt værk af høj klasse

Talentfulde August Rosenbaums leverer billedskabende klangpoesi på albummet »Vista«.

Komponisten August Rosenbaum udgiver albummet »Vista«. Han har tidligere samarbejdet med blandt andre Quadron og Sonic Youths Kim Gordon. Fold sammen
Læs mere
Foto: PR

Den talentfulde pianist og komponist August Rosenbaum har omtalt »Vista« som »et filmlydspor på jagt efter en film«. En rammende beskrivelse af de melankolske, elektronisk knitrende og hovedsagelig instrumentale klaverkompositioner på det ambitiøse udspil, hvis billedskabende klangpoesi leder tankerne mod det store lærred og et grænsesøgende orkester som Talk Talk.

Rosenbaums CV er svært imponerende. Han har samarbejdet med navne som Mø, Sonic Youths Kim Gordon, den tyske pianist Niels Frahm, Rhye og Quardron. Sidstnævntes lydskulptør, Robin Hannibal, er producer og medkomponist på »Vista«, hvor elementer af electronica, jazz, klassisk, filmmusik og loungepop smelter sammen til en smukt forløst og organisk helhed.

Omslaget til »Vista«. Fold sammen
Læs mere
Foto: PR unknown.

Musikken kan undertiden føles lidt stillestående og muzak-anonym, men overvejende er her tale om et betagende og stemningsfuldt værk af for danske standarder vanvittig høj klasse.

August Rosenbaum
»Vista«

★★★★★☆
Tambourhinoceros

Lyt til albummet her: