Dizzy Mizz Lizzy genforenes

Dizzy Mizz Lizzy drager på en reunion-turné til næste år.

Foto: BRIAN KARMARK

En lille videostump på under tre minutter er dagens store danske musiknyhed.

Rundsendt på Facebook af det danske sangskriver-es Tim Christensen på vegne af hans gamle orkester, rockkometerne Dizzy Mizz Lizzy, der i begyndelsen af halvfemserne revolutionerede den danske rockscene sammen med bl.a. Kashmir, Psyched Up Janis, Inside The Whale m.fl.

Videoen starter i 1993 med et klip fra Dizzy Mizz Lizzys sejr i DM i Rock, og derefter går det over stok og sten via deres selvbetitlede debutalbum (1994), som rummede både fire og fem landeplager over Roskilde Festival-koncert, succes i Østen og album nummer to, »Rotator«. Og det hele ender på en sofa i 2009, hvor Tim sidder flankeret af Søren og Martin, det gamle hold.

Sammen annoncerer de herrer, at de drager på en reunion-turné til næste år, nærmere bestemt i marts og april, i alt fem stop i Odense, Århus, Aalborg, Esbjerg og København.

At dømme ud fra Tim Christensens veloverståede sommerturné, hvor flere af de gamle Dizzy-numre bogstavelig talt væltede frilufts- og teltscener fra Roskilde og Skanderborg tilbage til Frederiksberg, vil billetterne blive revet væk i rekordtempo. De sættes til salg den 20. september via billetlugen.dk.