Diddy i nyt projekt

Sean Combs alias Puff Daddy, P. Diddy eller bare Diddy har været en af de forgangne årtiers mest succesfulde karakterer i den amerikanske musikindustri.

Diddy Dirty Money: »Last Train To Paris« Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Han har været talentspejder, pladeselskabsentreprenør, producer, rapper etc. Han gav liv til Notorious B.I.G. og tændte et lys for Mary J. Blige. Mest succesfuld har han været som forretningsmand, som manden med de gyldne ører og brandmanager.

Nu forsøger han i et nyt projekt at dele spotlight med sangerinderne Dawn Richard og Kalenna i Diddy Dirty Money. Her bevæger Diddy sig væk fra den hiphop, der var hans musikalske afsæt tilbage i 90erne og i retning af et mere electroinspireret, europæisk klingende danceunivers krydret med R&B og pophooks. Det er professionelt arbejde, men det er også præget af alle mulige gæster og i dette tilfælde hans to ferme, vokale samarbejdspartnere - altså af alle andre end Diddy, der primært nøjes med at låne, klippe og klistre sekvenser sammen (med hjælp fra en uhyrlig producer-parade) fra musikhistorien til et udtryk, der ret beset er lidt halvkedeligt.