Cherry Glazerr er parate til at erobre verden

Den fuzz-glade Los Angeles-trio med Clementine Creevy i spidsen har højnet ambitionerne og selvtilliden på »Apocalipstick«

Den amerikanske powerpop-trio Cherry Glazerr er aktuelle med albummet »Apocalipstick« Fold sammen
Læs mere
Foto: Foto: PR

Det unge L.A.-band Cherry Glazerr debuterede flot med »Haxel Princess« på undergrundsselskabet Burger Records i 2014. Siden har 2/3 af medlemmerne forladt bandet, så det i dag kun er den 21-årige frontkvinde Clementine Creevy, der resterer fra originalbesætningen.  Samtidig har trioen, der nu foruden Creevy består af Tabor Allen og Sasami Ashworth, skiftet til det større indielabel Secretly Canadian, som også huser succeser som The War On Drugs, Antony & The Johnsons og senest Whitney.

Omstruktureringerne har dog lykkeligvis ikke haft negativ effekt på gruppens udtryk. Tværtimod faktisk. Albummet lyder mindre lo-fi-skrabet, sangene er stærkere og ambitionsniveauet og selvtilliden er større, uden at charmen er sivet ud af trioens smitsomme og fuzz-ulmende garagepop.

Udviklingen er sund og naturlig. »Apocalipstick« lyder som et kuld knallertfræsende og herligt selvironiske youngsters, der er parate til at erobre verden. Eller i hvert fald gøre et ihærdigt forsøg.     

Hvem: Cherry Glazerr
Hvad: »Apocalipstick«, Secretly Canadian

Hør albummet her: