Taylor Swift løber med stor ære til prisuddeling afgjort af fans

Ved søndagens American Music Awards løb Taylor Swift med den mest prestigiøse pris – årets kunstner.

Det var en stolt Taylor Swift, der søndag tog imod fansenes hæder. De havde kåret hende til årets kunstner ved American Music Awards. Mario Anzuoni/Reuters Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Popstjernen Taylor Swift har vundet den mest prestigiøse pris ved prisuddelingen American Music Awards søndag amerikansk tid.

Hun vandt nemlig prisen som årets kunstner ved prisuddelingen.

Det er fans, der bestemmer, hvem der skal vinde til American Music Awards. Prisuddelingen er verdens største af sin slags.

»Jeg kan ikke beskrive, hvor ubegribeligt det er for mig, at jeg stadig laver det her, og at I stadig går op i det,« siger sangeren på scenen, efter at hun er blevet tildelt prisen.

De seneste tre år har Taylor Swift udgivet fire nye album og to genindspilninger af tidligere album.

Tidligere på aftenen fik Swifts genindspilning af albummet »Red« fra 2012 prisen som fansenes foretrukne popalbum.

Den 32-årige superstjerne har lavet genindspilninger af tidligere album efter uenigheder med hendes tidligere pladeselskab.

»Jeg kan ikke fortælle jer, hvor meget mine genindspilninger betyder for mig, men jeg havde aldrig forventet eller antaget, at de ville betyde noget for jer,« siger hun.

I kategorien som årets kunstner var Taylor Swift nomineret sammen med superstjernerne Beyoncé, Harry Styles, The Weeknd, Drake, Adele og Bad Bunny.

I sin takketale nævnte Taylor Swift ikke noget om det billetkaos, der har været i forbindelse hendes kommende turné, »Eras«.

Efter overvældende efterspørgsel lukkede billetsalgssiden TicketMaster for billetsalget efter hele 3,5 milliarder forsøg på at få billetter.

Kunder har i mellemtiden klaget over dårlig service og høje priser, og den amerikanske kongres undersøger nu TicketMaster for karteldannelse.

»Eras« er Taylor Swifts første turné i fem år, og det har sat underholdningsindustrien på den anden ende.

/ritzau/Reuters