Rihanna er hovednavn ved Super Bowls pauseshow i 2023

Ifølge NFL var der mere end 120 millioner mennesker, der så med ved pauseshowet til Super Bowl sidste år.

Rihanna kommer til at være hovednavnet, når der er pauseshow i Super Bowl til næste år. (Arkivfoto). Lisi Niesner/Reuters Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Popstjernen Rihanna skal optræde ved det spektakulære pauseshow ved Super Bowl til næste år.

Det skriver den amerikanske fodboldliga NFL i en pressemeddelelse.

34-årige Rihanna afslørede, at hun skal optræde i pausen ved den årlige kulmination på amerikansk fodbold ved at lægge et billede på Instagram af hendes arm, der holder en amerikansk fodbold.

Super Bowl spilles 12. februar næste år i Glendale i delstaten Arizona.

Det er NFL, Apple Music og pladeselskabet Roc Nation, der står for pauseshowet ved Super i Bowl denne gang.

»Rihanna er en kunstner, man kun ser en gang på en generation, og hun har været en kulturel drivkraft i hele sin karriere. Vi ser frem at samarbejde med Rihanna, Roc Nation og Apple Music for at give fansene endnu et historisk pauseshow,« siger Seth Dudowsky, der er musikchef i NFL.

Nyhedsbureauet Reuters skriver, at sangerinden Taylor Swift oprindeligt var blevet spurgt, om hun ville optræde, men at hun sagde nej.

Rihanna, der har det borgerlige navn Robyn Rihanna Fenty, har ikke udgivet et album siden 2016. De seneste år har hun nemlig brugt mere tid på sit kosmetikbrand, Fenty Beauty.

Sædvanligvis er det Pepsi, der er hovedsponsor på pauseshowet ved Super Bowl, men i 2023 overtager Apple Music sponsoratet.

Ifølge NFL så mere end 120 millioner mennesker pauseshowet i år. Her optrådte Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige og Kendrick Lamar.

Megastjerner som Michael Jackson, Beyoncé, Paul McCartney og Madonna er blandt dem, der tidligere har optrådt ved pauseshowet.

/ritzau/