Sommerdag ved populær badesø endte med vold, blufærdighedskrænkelse og nedladende råb efter betjente

Hvad der skulle have været en tur i naturen, blev til en ubehagelig oplevelse for en række kvinder, mens en mand fik tre sigtelser, da han overfaldt og blottede sig for en række kvinder i Greve.

Karlstrup Kalkgrav er en populær badesø og et velbesøgt naturområde. Lørdag udviklede det sig imidlertid knap så fredeligt. Billedet er ikke fra Karlstrup Kalkgrav. Fold sammen
Læs mere
Foto: Mathias Løvgreen Bojesen/Ritzau Scanpix
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det skulle have været en hyggelig dag under en stegende dansk sommersol, men for en række kvinder, der besøgte naturområdet Karlstrup Kalkgrav i Solrød, blev lørdagen alt andet end hyggelig.

Her blev adskillige piger og kvinder mellem 14 og 34 år nemlig overfaldet af en mand, som først havde blottet sig for dem og var kommet med seksuelle opfordringer, hvorefter han angiveligt havde slået, sparket og spyttet dem i ansigtet.

Det fremgår af døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Den 29-årige mand fra Greve blev anholdt ved den populære badesø kl. 18 lørdag aften.

Manden var imidlertid ikke videre tilfreds med anholdelsen, og han tyede derfor til at råbe nedladende efter politibetjentene, efter at han var blevet anholdt. Han blev derefter afhørt om tre sigtelser mod ham, men anklagemyndigheden vurderede ikke, at manden skulle fremstilles i grundlovsforhør.

Derfor er manden nu løsladt og kan se frem til at blive indkaldt til et retsmøde, hvor sagerne om vold, blufærdighedskrænkelse og fornærmende tale til polititjenestemænd skal afgøres.