Politiet beder offentligheden om hjælp til at finde den 13-årige pige: Har fået 40 henvendelser indtil videre

Fredag dukkede den 13-årige pige ikke op på sin skole, Skolen på Amagerbro, og hun er ikke set siden.

Luftfoto af Skolen på Amagerbro, hvor den 13-årige pige går i skole. Fold sammen
Læs mere
Foto: Kortforsyningen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den 13-årige pige gik fredag den 29. april kort før kl. 8 i skole sammen med sin storesøster. De var sent på den, og søsteren løb derfor i forvejen, men pigen dukkede ikke op i skolen. Hun vendte heller ikke hjem til bopælen på Woltersgade som aftalt og er fortsat forsvundet.

Københavns Politi har i weekenden sat en omfattende efterforskning i gang, men har endnu ingen klare indikationer på, hvor pigen befinder sig. Det skriver de i en pressemeddelelse.

»Alle oplysninger om den 13-årige piges færden kan potentielt være afgørende for efterforskningen. Måske sidder der personer med en viden, som de ikke finder vigtig, men oftest viser det sig, at mange forskellige informationer giver et bedre billede af, hvad der er sket,« siger vicepolitiinspektør og leder af Afdelingen for personfarlig kriminalitet ved Københavns Politi, Brian Belling.

Derfor beder politiet fortsat offentligheden om hjælp til at finde hende.

»Vi har en omfattende og bred efterforskning og har indtil videre fået små 40 henvendelser, men har stadig behov for at høre fra alle, der kan vide noget,« oplyser Københavns Politi på Twitter.

Det var pigens familie, der meldte pigen savnet, og lørdag morgen offentliggjorde politiet et billede af den 13-årige. Samme dag talte efterforskere med pigens familie og venner. Politiet har også måttet se sig nødsaget til at efterlyse hende internationalt.

Brian Belling fortalte til Berlingske mandag, at politiet dybest set stadig var på bar bund.

»Der er mange hypoteser for, hvad der er sket. Er der sket en forbrydelse, eller er det ikke en forbrydelse? Vi har ikke noget konkret at gå på. Vi prøver at klarlægge et billede af, hvad der reelt er foregået, og hvor hun er,« sagde Brian Belling.