Københavnerne skal huske at fjerne bilen inden torsdag morgen – ellers bliver det dyrt

Nu er det absolut sidste chance, hvis du skal nå at flytte bilen, inden Tour de France begynder. Holder den parkeret langs ruten, kan det blive et økonomisk problem.

Københavnske bilejere skal i forbindelse med Tour de France lige tjekke parkeringen en ekstra gang. Fold sammen
Læs mere
Foto: Celina Dahl/Arkivfoto
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Står din bil parkeret på den rute, hvor cykelrytterne skal køre enkeltstart 1. juli, gælder det om snart at finde et andet sted at parkere.

Med kun kort tid til første etape af Tour de France skydes i gang, har bilister også kun ganske kort tid til at flytte bilen.

Torsdag morgen klokken ni træder et standsning- og parkeringsforbud i kraft langs den rute, som den 13 kilometer lange enkeltstart skal køres på.

Det betyder, at biler, der er parkeret langs ruten, og som ikke er blevet kørt væk inden det pågældende tidspunkt, vil blive fjernet af myndighederne – og det bliver for bilejerens regning.

Her et kort over mulige parkering langs enkeltstartsruten:

Allerede mandag aften blev H.C. Andersens Boulevard afspærret, og dette har ifølge Københavns Politi allerede givet anledning til fjernelse af flere biler.

Ifølge teamet bag Tour de France skal man først og fremmest væbne sig med tålmodighed, hvis man vil ud af byen de kommende dage. Det vil blive en stor udfordring at komme ud, hvis man kommer fra Indre By. Det samme er tilfældet, hvis man kommer udefra og vil ind i centrum.

Savner du et overblik over, hvilke alternative muligheder der er for at komme rundt i København de næste dage, kan du få det fulde overblik her.