Indbrudsbølge mod luksusbiler i Nordsjælland

Nordsjællands Politi har fået en række anmeldelser om indbrud i dyre personbiler. De mistænker samtidig, at det er de samme personer, der står bag.

(ARKIVFOTO) Det er blandt andet ved Rungsted Kyst, at indbrudstyve har været interesseret i dyre biler. Fold sammen
Læs mere
Foto: Bax Lindhardt
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Nordsjællands Politi har modtaget en række anmeldelser om indbrud i personbiler, herunder BMW'er, og politiet mistænker, at der er tale om de samme gerningsmænd, skriver TV2 Lorry, der henviser til ni konkrete episoder.

Nordsjællands Politi har i weekenden modtaget anmeldelserne fra de samme områder, herunder ved Espergærde og Rungsted Kyst.

Politiet bygger deres mistanke på, at der er tale om de samme gerningspersoner på grund af sammenfaldet af gerningstidspunkt, stjålne genstande og fremgangsmåden.

Det er primært bilernes rat, midterkonsoller, instrumentbræt og andet indmad, tyvene har været interesseret i, mens politiet samtidig er i besiddelse af overvågningsmateriale fra et af tyverierne, hvor der ses to gerningsmænd.

Gerningsmand A beskrives som almindelig af bygning, lys i huden, iført halsedisse, en mørk cardigan med lynlås foran samt blå bukser, og gerningsmand B beskrives som kraftig af bygning, lys i huden, med kort hår og iført mørk jakke og olivengrønne bukser.