Central adgangsvej er begrænset i flere måneder – det slutter først i foråret

Der har ikke været andre muligheder end at gøre strækningen ensrettet, lyder det fra Københavns Kommune.

Fjernvarmeledningerne omkring Teglholmsgade skal renoveres, og det skaber øget trafik. Arkivfoto: Celina Dahl/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

En »vigtig renovering« betyder, at der vil komme mere trafik i et af Københavns kvarterer.

Hovedstadens forsyningsselskab HOFOR er i gang med at grave Teglholmsgade op, fordi det er der, fjernvarmeledningerne i hele Teglholmskvarteret ligger, skriver KøbenhavnLIV.

Det betyder, at gaden er ensrettet, og at bilister fra Vasbygade, P. Knudsensgade og Scandiagade er afspærret fra at køre ind på gaden.

Det arbejde kommer til at vare til foråret næste år, oplyser HOFOR, og det vil ske i etaper. Derefter er der også noget arbejde, som dog ikke vil påvirke hele områdets trafik, men primært beboerne på de enkelte veje.

Ifølge Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune var der ikke andre løsninger end ensretning, fortæller områdechef Jane Snog til KøbenhavnLIV:

»Vi holder et møde med HOFOR i starten af næste uge for at se på, om der kan gøres noget for at understøtte, at trafikken kan afvikles bedre i resten af anlægsperioden. Én af de ting, der bliver spurgt til er, om der ikke kan åbnes for Vestre Teglgade, som i dag er spærret. Det er også noget, vi overvejer.«

Det har allerede skabt problemer i myldretidstrafikken, skriver KøbenhavnLIV. Arbejdet har nemlig betydet, at der er skabt køer, når mange vil færdes af den ensrettede vej.