Vi forbinder ikke muslimer med terror

"Torsdag var min ældste søn, hans kone og to store drenge til festfyrværkeri i Nice, og forlod stedet fem minutter inden terroraktionen. Behøver vel ikke fortælle, at de er rystede?"

Vor justitsminister udtaler til pressen: »islam er ikke vor fjende« og fortsætter med at sige: »Jeg er træt af danskere, som forbinder almindelige muslimer med terror.«

Det gør jeg, og millioner af andre på verdensplan, skam heller ikke. Men vi forbinder islam med terror. Længere er den ikke, hr. justitsminister Søren Pind.

Jeg har israelske bekendte som har oplevet masser af islamisk terror. Jeg havde en god bekendt, som på nærmeste hold oplevede 9/11. En af mine barndomsvenners datter og hendes mand deltog i Boston Marathon, men kom i mål inden sprængningerne, og havde forladt stedet. Den café, jeg daglig sad på, for mange år siden, med min kone og med min næstyngste søn i klapvogn, i Tel Aviv på Dizengoff Street, blev sprængt i luften, få dage inden jeg kom tilbage dertil. Et center i Thailand, hvor jeg ofte parkerede og fortsat parkerer, når jeg er i landet og handler, blev sidste år ramt af en terrorbombesprængning.

Torsdag var min ældste søn, hans kone og to store drenge til festfyrværkeri i Nice, og forlod stedet fem minutter inden terroraktionen. Behøver vel ikke fortælle, at de er rystede?

Alle hændelser med klare, utvetydige islamiske fodaftryk, og for de andre millioner, er der hundredvis af andre eksempler. Og for alles vedkommende kun med få svage og små antydninger af afstandtagen fra de islamiske samfund.

Statistisk set er vi alle i krig mod islamisk terror, hvilket da også er årsagen til vor deltagelse i flere koalitioner, i Irak, Afganistan og nu igen i Irak og Syrien.

Så hvis vor justitsminister Søren Pind er træt, så er jeg det bestemt også. Men for mig og de millioner af andre mennesker, rækker det ikke bare at være træt af det forkerte. Vær derfor træt af det rigtige, vær træt af islamisk terror, overalt hvor den forekommer, og ligegyldig hvem den rammer, og hvordan den rammer. Også når målet er jøder i Israel. Der er nemlig ingen forskel!

Og hold op med denne totalt misforståede korrekthed, som kun udtrykkes, når det er islam, som selvforskyldt, er i fokus.