Så svar dog, politikere

Arkivfoto. Nu er der så bevilget 52 mio. kroner, som partierne kan søge for at styrke folketingsgruppernes muligheder for at varetage den demokratiske proces, og spørgsmålet er, om det så vil virke. Fold sammen
Læs mere
Foto: Liselotte Sabroe
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Nu er der så bevilget 52 mio. kroner, som partierne kan søge for at styrke folketingsgruppernes muligheder for at varetage den demokratiske proces, og spørgsmålet er, om det så vil virke.

På Folketingets hjemmeside er angivet mailadresser til alle de folkevalgte. Det er da dejligt, at man kan komme i kontakt med de politikere, som er valgt til at varetage vores interesser. Nu er det bare sådan, at jeg har sendt en e-mail til tre toppolitikere, hvor jeg beder om deres kommentarer til et par emner, som jeg synes er kritisable. Ingen har dog svaret. Jeg har fået et kort svar fra DF, hvor en sekretær meddeler, at brevet vil blive forelagt Kristian Thulesen Dahl. De to andre har ikke reageret. Ikke engang et kort svar, der fortæller, at de ikke har tid.

Så måske skulle jeg overveje en Facebook-konto, hvor der tilsyneladende er tid til kommentarer. Det er jo oppe i tiden, at politikere i dag bruger rigtig meget tid på de sociale medier, hvor de kommenterer alt mellem himmel og jord. Det er åbenbart mere vigtigt for dem at give deres mening til kende på nettet.

Jeg hører til dem, der har fravalgt at bruge tid på sociale medier, men i stedet har sendt en e-mail til Søren Gade, Lars Løkke og Kristian Thulesen Dahl, da jeg har stemt borgerligt hele mit liv. Nu er der jo snart kommunevalg, hvor man bliver bombarderet med gode hensigter, men her vil jeg ignorere deres partisoldater, hvis de henvender sig, og vil fortælle, hvor meget deres parti vil gøre for mig. For hvorfor angive mailadresse, når man ikke gider svare?