På rets-usikker grund

"Jeg stoler ikke på Kammeradvokaten. Jeg forstår til fulde de politikere, der mener, at Kammeradvokaten gør det umuligt at blive taget alvorligt, når de tager ordet retssikkerhed i deres mund."

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Statens advokat, Kammeradvokaten, føler sig hævet over retsafgørelser, der går det private advokatfirma imod. Derfor gentager firmaets managing partner, Tomas Ilsøe Andersen, i Opinion i Berlingske påstande, som er blevet underkendt af Østre Landsret og Højesteret i enstemmighed i den syv år lange sag, som Boris Frederiksen fra Kammeradvokaten på vegne af SKAT har ført mod mig og tabt, fordi hans usandheder og manipulationer kunne afdækkes. Nu inddrager hans kollega en sag om Andelsboligforeningen Duegården for at vise, som han skriver, at det ikke er usædvanligt, at en ankesag får et andet udfald end i førsteinstansen. Jamen, vi har i min sag at gøre med 8-0 i min favør ved Østre Landsret og Højesteret. Ankeindstillingen fra Boris Frederiksen er offentligt kendt og har vakt hovedrysten overalt, fordi Østre Landsrets 132 sider læses som Fanden læser Bibelen – hvis dommen overhovedet er læst i sin helhed. Ilsøe skriver, at Højesteret ikke fandt det bevist, at jeg havde handlet ansvarspådragende.

Nej, der var ingen beviser. Sagen bygger på ren mistænkeliggørelse nu som før. Og vore to højeste retsinstansers mellemkomst påvirker ikke partnerne hos statens advokat. Boris Frederiksen troede på et tidspunkt, at han kunne få mig dømt ved alene uden dokumentation af nogen art at føre SKATs medarbejdere som vidner – om 12 år gamle forhold. Kammeradvokaten ved, at deres opgørelse af min virksomhed til fem medarbejdere ikke blev taget alvorligt i sagen. Det er nemlig direkte usandt. Alligevel fremfører Tomas Ilsøe Andersen usandheden med samme ordlyd som Boris Frederiksen. Er det en folkedomstol, man nu påberåber sig som tredje instans? »For skatteborgernes skyld«, som Ilsøe Andersen har døbt sit indlæg. Jeg stoler ikke på Kammeradvokaten. Jeg forstår til fulde de politikere, der mener, at Kammeradvokaten gør det umuligt at blive taget alvorligt, når de tager ordet retssikkerhed i deres mund. I min sag har jeg taget kritikpunkt for kritikpunkt mod Kammeradvokaten og dokumenteret facts gennem processkrifterne på UnfairModpart.dk Det fortsætter, indtil vi kommer på retssikker grund.