Marie Krarups win-win

"Jo, der findes islamistiske tosser her til lands, og de er nok bedre tjent med at leve under sharialov langt herfra, men Krarup bruger lejligheden til at mistænkeliggøre enhver med muslimsk baggrund," skriver Thomas Johannes Erichsen. Fold sammen
Læs mere
Foto: Torkil Adsersen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

»Vi ønsker at bevare Danmark som et frit land, der ikke er præget af en totalitær ideologi,« siger Marie Krarup (DF) efter partiets forslag om stop for muslimsk indvandring og stop for statsborgerskab til muslimer.

Det skriger til himlen, at Krarup ikke ser sin egen totalitarisme, og man må spørge, hvordan det går til, at hendes slags er blevet folketingsmedlemmer. Jo, der findes islamistiske tosser her til lands, og de er nok bedre tjent med at leve under sharialov langt herfra, men Krarup bruger lejligheden til at mistænkeliggøre enhver med muslimsk baggrund.

Hendes ideer kan aldrig nogensinde blive borgerlig frihedstænkning, kun en provinsiel-totalitær frygt-tænkning. På den anden side, hvad der er dårligt for integrationen, som Krarups udtalelser er, det er jo godt for DF – hvis integrationen lykkedes, ville der ikke være brug for Marie Krarup og co.