Læserne mener: Dyr kultur-udflugt med Molslinjen

»Vi sidder tilbage med en fornemmelse af, at det er en eksorbitant høj pris.« Arkivfoto Fold sammen
Læs mere
Foto: Henning Bagger
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Aarhus 2017 – Europæisk Kulturhovedstad – det skal opleves. Derfor tog vi af sted lørdag fra København til Odden. En endagsudflugt, forstår sig. Der var ikke nogen grund til at tage bilen med til Aarhus, hvorfor vi valgte at køre ind på parkeringspladsen ved færgeanlægget. Vi betalte 120 kr. for en heldagsparkering.

Derefter gik vi til billetsalg. »1 standard voksen gående« koster 349 kr. En vej! Vi skulle også tilbage om aftenen med sidste afgang 18.30. Det kostede også 349 kr. I alt kostede dagsturen 1.416 kr. alene i transport. Dertil kommer så alt det andet.

Det er naturligvis frivilligt at benytte Molslinjen. Vi sidder tilbage med en fornemmelse af, at det er en eksorbitant høj pris, og spørger os selv, om det virkelig er Molslinjens politik at fortælle folk, at det er meget billigere at tage turen via Storebælt?

For at slå en krølle på halen, stod vi syv mennesker og ventede på at kunne boarde. Det kan man normalt 20 minutter før afgang. Ti minutter før afgang kunne vi stadig ikke lukkes ind.

Kun fordi vi råbte om assistance op til besætningen, kom der en person og lukkede os ind. De gående, dyrt betalende gæster, var glemt.

Det var en rigtig dejlig dag i smilets by, og Solen skinnede. »The Urban Piano«, som var det kulturarrangement, vi havde valgt, var turen værd, men dyrt, det var den.