Læserne mener: Den Korte Avis og den onde venstrefløj

»Pittelkow er blevet så klog, at han ikke længere spilder tid på at tale om demokrati.«

Ralf Pittelkow og Karen Jespersen, der står bag Den Korte Avis. Arkivfoto: Scanpix Fold sammen
Læs mere
Foto: Christian Als

Det er da helt vildt, hvad en annonceflugt fra Den Korte Avis kan medføre af beskyldninger. I midten af det hele står journaliststandens to uskyldige lam, Ralf Pittelkow og Karen Jespersen, omringet af elitære, venstreorienterede ulve, som kun har landsskadelig virksomhed i tankerne.

Disse onde mennesker er i modsætning til Ralf Pittelkow aldrig vågnet op af deres Tornerosesøvn. De lever trygt og godt inden for slottets mure og tror på demokrati og humanisme. Men ikke Ralf Pittelkow. Han er blevet meget klogere, skriver Søren Krarup i en kommentar på berlingske.dk.

Det må jeg nok sige. Pittelkow er blevet så klog, at han ikke længere spilder tid på at tale om demokrati. Næ nej. Han har travlt med at kæmpe imod islamisternes totalitære verdenssyn og rydde op efter de landsskadelige radikale, der i ond tro løbende har undergravet fædrelandet. Dansk Folkepartis Kenneth Kristensen Berth beskyldte i Debatten 24.11. de Radikale og Ida Auken for at stå bag danmarkshistoriens største katastrofe, da de med udlændingeloven åbnede for masseindvandring.

Landsskadelig virksomhed var faktisk meningen. En lille radikal elite med den dengang femårige Ida Auken i spidsen vedtog en lov, fordi det kunne være vildt komisk at lade alverdens fattige befolkningsgrupper invadere lille Danmark. For at citere Kristian Ditlev Jensen i Berlingske 13. december er det muligt, at frontalangrebet på Den Korte Avis er blevet for skingert. Men mon ikke, det er, fordi vi har vænnet os til at operere med skyld med skyld på.

Rami Panduro Zouzou, cand.mag., Rosenørns Allé 38, 3. sal, 1970 Frederiksberg C.