Kvindelig læser: Tak for tilbuddet om sex i busken

»Næh, det var ikke det, han ville – men noget helt andet.« Modelfoto Fold sammen
Læs mere

Ham, der tilbød mig sex i busken i sommer, ham vil jeg gerne melde til #MeToo, for det tror jeg, han vil være både glad og stolt over.

Den nydelige yngre mand sad på en bænk op og ned ad en fuldvoksen grøn busk i Charlottenlund Slotshave, og da jeg var ved at passere ham, spurgte han høfligt, om jeg havde tid et øjeblik. Som det imødekommende kvindemenneske jeg er, stoppede jeg naturligvis og var allerede ved at hive mobilen frem, for jeg tænkte, at han gerne ville vide, hvad klokken var.

Næh, det var ikke det, han ville – men noget helt andet.

»Undskyld, jeg spørger, men jeg synes, du ser så sød ud, og derfor vil jeg spørge, om du har lyst til lidt sex?« »Øhh, øhmm, det er da noget af et tilbud,« smilede jeg lettere forfjamsket med en anelse rødere kinder end ellers. »Jeg må dog sige pænt nej tak til dit smigrende tilbud, for jeg har susende travlt.«

Okay, svarede han og tilføjede, at han ville blive på bænken en times tid endnu, hvis jeg nu kom forbi. Det gjorde jeg ikke. Men læser han dette indlæg, så: Sæt dig på bænken lørdag – jeg kommer forbi ved 15-tiden. Husk en varmedunk.

P.S. Hvis ingen andre vil anmelde Jens Stephensen og Finn B. Andersen til #MeToo, som i Berlingske modigt har indrømmet både at have været fysisk tæt på og cykelfløjtet efter endog en del kvinder gennem årene, vil jeg. Og på mange kvinders vegne vil jeg sige tusind tak for jeres tilkendegivelser, det kan vi feminine piger rigtig godt li’.