Kommentar: Kan man være borgerlig og neger?

Foto: Mathias Løvgreen Bojesen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Kan man være borgerlig og neger? Det er et spørgsmål er jeg blevet stillet mange gange, primært af socialister og venstreorienterede. Jeg forstår det ikke, skal jeg pga. min hudfarve have en holdning, som spejler andre, med den samme hudfarve som jeg?

Venstreorienterede har ikke forstået det. At være borgerlig, nærmere konservativ, handler ikke om, hvilken hudfarve man har, det handler nærmere om, at man har respekt for det enkelte menneske, og ikke bare tager patent på virkeligheden. Man er ikke racistisk, fordi man er medlem eller stemmer på et borgerligt parti, tværtimod. De venstreorienterede mener selv, at de er mangfoldige og omfavnende over for forskellige grupper af mennesker og beskriver sig selv som Guds gave til menneskeheden. For mig at se sætter venstreorienterede hurtigt negere i bås: »Du er sort, så derfor mener du selvfølgelig sådan og sådan.« Det er ikke anstændigt eller ordentlighed, men derimod diskrimination på højeste plan, og afsenderen er venstrefløjen selv.

Kan man være borgerlig og neger? Ja, det kan man godt, jeg tager det mere som en selvfølge. Jeg tror på de borgerlige værdier. Hvad skulle vi gøre uden det borgerlige Danmark? Gå rundt og lege republik, frasige os alle former for lov og orden og ikke mindst lade befolkningsgrupper blive udstillet af venstreorienterede? Hvis man er imod de ting, så vælg borgerligheden.

Sebastian Joubert Skotte Kaimson, medlem af Konservativ Ungdom, Vesterport 8E 1. th, 8000 Aarhus