Kan man blive MILF i en høj alder?

Sarah Jessica Parker har i sin nyeste serie-rolle taget sig en yngre elsker. Foto: Tommaso Boddi   Fold sammen
Læs mere
Foto: TOMMASO BODDI

Fint indspark af Birgitte Borup 29. maj om modne kvinders sexlyst. Men et enkelt spørgsmål trænger sig på: Hvordan bliver man en MILF-kvinde, når man har nået en vis høj alder?

Hvordan tager man sig »bare« en yngre elsker, når mænd stadigvæk lever i den verden, hvor en meget yngre kvinde er et trofæ, som det styrker hans image at kunne fremvise, og som ældre kvinder umuligt kan hamle op med, udstyret som vi i livets løb bliver med løsere hud, lidt deller trods ihærdig indsats for at undgå dem, og rynker?

Læs også: »Kvinden har også behov. Vi eksisterer ikke for en mands nydelse«

Alt dette rammer jo også mænd, men mærkværdigvis genererer det åbenbart ikke unge kvinder, hvis herren bare er tilstrækkelig bemidlet.

Nå, måske en ikke helt stueren påstand, men ikke desto mindre ret så sand.

Læs også: Mere amour, mindre merde!

Almindeligvis ved mænd jo desværre ikke, at ældres kvinders forståelse for og kunnen ud i samlivets svære kunst ofte langt overgår deres yngre medsøsters – hvis de altså skulle være så heldige at møde en sød mand, der forstår at værdsætte god erotik, der ikke kun er baseret på pornoindustriens falske og urealistiske billeder og krav om gymnastisk kunnen. Men som hviler på erfaring om, at glæden ved samlivet lige så meget er beroende på tryghed, ømhed, fortrolige samtaler og naturlighed.

Brita Dalsgaard Boolsen, Bakkedal 15b, Mikkelborg, 2980 Kokkedal