Godt sygehusvæsen?

I »Det Danmark Du Kender« betaler man verdens højeste skatter og afgifter og har et meget dyrt sygehusvæsen, men langtfra den bedste service. Lange ventetider, altid ny læge, sygeplejerske m.m. og tilsyneladende ingen eller begrænset samarbejde mellem afdelinger.

Personalet knokler som vanvittige, men bureaukrati og en socialdemokratisk ideologisk kamp mod private hospitaler betyder dårligere behandling af patienter og koster samfundet mange penge.

Siden 1. januar 2014 har man ifølge EU’s patientmobilitetsdirektiv kunnet vælge at komme i ambulant behandling på et privat hospital i udlandet, betalt af det offentlige i Danmark, men man kan ikke vælge et dansk privat hospital.

»Det Kan Vi Gøre Bedre«. Frit sygehusvalg fra dag ét, offentligt som privat, uafhængigt af offentlige garanterede ventetider. Muligheden skal gælde alle ambulante behandlinger og alle godkendte hospitaler – også i Danmark. Det skal være skattefinansieret, så det ikke kun er dem, som har råd, der kan vælge den bedste løsning. Alle skal have lige mulighed for god og hurtig behandling.