Allerede lidt for meget

Folketingsvalg 2015. Statsminister Helle Thorning-Schmidt skød onsdag d. 27. maj 2015 valgkampen igang med at dele røde roser ud på Nørreport Station i København. Fold sammen
Læs mere
Foto: Bax Lindhardt
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

I TV2 News’ studie 27. maj kl. 08:00 er det lige før, at eksalterede nyhedsværter og kommentatorer koger over af begejstring, nu nu og endelig efter flere års snak om sagen: hurra det er lige før, at statsministeren trykker på den mest omtalte knap i Kongeriget. Statsministeren har ikke vist sig endnu, så folkene i studiet viser fotos af trappen, der fører op til Statsministeriet.

Alle Christiansborg-politikere og journalister er på plads, enkelte bliver interwievet og siger reelt ingenting; men det er åh så spændende, for nu skal der serveres målinger på alt muligt relevant og ikke relevant stof.

Milliarderne flyver allerede gennem luften, ham Løkke er han nu til at stole på og Helle, hvad gemmer der sig bag Hollywood-smilet? Hvornår indser politikerne, journalisterne og alle de andre, der på en eller anden måde er knyttet til dette store cirkus, at det måske er ved at blive lidt for meget? Der er en verden uden for studierne, uden for Christiansborg, og befolkningen er måske ved at blive lidt trætte af hurlumhejet?

Kan vi ikke lave den aftale, at når det er overstået, så går de til Tinge valgte endelig i arbejdstøjet og journalisterne og kommentatorerne retter søgelyset mod andre emner og for Guds skyld ikke begynder at tale om næste folketingsvalg - på forhånd tusind tak!