Dette er et debatindlæg. Det udtrykker skribentens eller skribenternes holdning. Klik her, hvis du ønsker at sende et debatindlæg til Berlingske.

Ryd op efter Jer.

Hver eneste torsdag går en masse skoleelever og gymnasieelever på gaden for at demonstrerer til fordel for Vores fælles klima- og miljø, men i blandt Dem er der nogle få "sorte får", som er klimaaktivister i skoletiden, men om aftenen er De nogle "miljøsvin", som efterlader plastik og andet affald i på kunstgræsbanerne i Gentofte Sportspark, Ryparken eller på den blå hockey bane ved Valby Hallen.

Undertegnet håber at nogle af De trofaste klimaaktivister også vil gå forrest, når det handler om at få alle Deres klassekammerater til rydde op efter sig, for netop plastik og andet affald er en trussel mod Vores miljø men især for fugle, fisk og andre dyr ude i naturen.

Sidst men ikke mindst er det ekstra skamfuldt -og pinligt, hvis nogle af "miljøsvinene" som efterlader plastik -og andet affald på kunstgræsbanerne selv dyrker fodbold, hvad hvis Kommunerne var nødsaget til at låse banerne af pga. nogle få "miljøsvin? Det ville være Så trist for flertallet af Os, fodbold-entusiaster. Jacob Vest, København S