Wozniackis eksforlovede: Derfor dumpede jeg hende

Golfspilleren Rory McIlroy fortæller, hvorfor han droppede den danske tennisdarling inden brylluppet.

Så lykkelige så Rory McIlroy og Caroline Wozniacki ud. Scanpix/David Cannon Fold sammen
Læs mere

Dublin. To af sportsverdenens allerstørste stjerner skulle giftes i 2014, men kort tid inden kirkeklokkerne kimede, dumpede golfspilleren Rory McIlroy den danske tennisdarling Caroline Wozniacki.

- Problemet er mit. De bryllupsinvitationer, der blev sendt ud i weekenden, fik mig til at indse, at jeg ikke var klar til alt det, ægteskabet indebærer, skrev McIlroy efterfølgende i en erklæring.

Siden har Wozniackis eks været stille omkring den forliste forlovelse, men i et nyt interview med den irske udgave af The Independent fortæller McIlroy, hvorfor han alligevel ikke ville giftes med den tidligere verdensetter.

- Jeg troede dengang, at det at være sammen med en, som var i en lignende position som mig, var det indlysende svar. Men det var det ikke, siger den i dag 27-årige nordirer i det åbenhjertige interview med avisen.

- Man kan aldrig frigøre sig eller prøve at komme tilbage til den virkelige verden, siger han om bruddet med Wozniacki.

I dag er McIlroy atter forlovet - han skal giftes med den forholdsvis ukendte Erica Stoll. Og netop det faktum, at hun ikke er celeber som ham selv, er grunden til, at forholdet fungerer.

- Det er derfor, jeg er sådan et godt sted i mit liv. Jeg føler ikke, at Erica prøver at ændre mig på nogen måde. Jeg kan være mig selv foran hende. Der er intet bullshit, skuespil eller show.

- Jeg fandt ud af, at det er forfriskende at være sammen med en, der lever et normalt liv. Jeg elsker, at hun ved alt om mig, og at hun ikke dømmer mig, siger han om sin store kærlighed.

Ifølge Wozniacki var bruddet brutalt. Det fortalte hun hudløst ærligt i et tv-interview med Graham Bensinger i september 2014.

- Jeg var chokeret. Jeg troede, det i det mindste ville være ansigt til ansigt. Der var ingenting. Et telefonopkald - og så hørte jeg intet mere fra ham. Det sluttede bare, lød det fra hende.

/ritzau/FOKUS