Wozniacki får Parken bygget om: Møder Williams i tennisbrag på hjemmebane

Caroline Wozniacki vender tilbage i Telia Parken i en stor opvisningskamp. Den danske tennisstjerne skal nemlig igen møde Venus Williams, når Danmarks fodboldhjemmebane omdannes til tennisstadion med plads til 12.000 tilskuere.

Foto: ISSEI KATO

Den 30. april spilles Champions Battle 2018, der er en revanchekamp fra WTA-sæsonfinalen i 2017, hvor Caroline Wozniacki slog Venus Williams og sluttede året af med bravur. Og Wozniacki glæder sig meget til at møde den 37-årige amerikaner.

Læs også: U2 kommer til København i september

»Jeg kan ikke få en bedre modstander til denne kamp i Danmark end netop Venus Williams, som jeg mødte for første gang tilbage i 2002 – og så i Parken igen, det er helt fantastisk. Jeg glæder mig rigtig meget til at være med til at give de mange tilskuere en kæmpe oplevelse og forhåbentligt til en super stemning, som jeg ved kan skabes i disse fantastiske rammer,« siger Caroline Wozniacki i en pressemeddelelse.

Kampen bliver ikke kun en storkamp på grund af modstanderen. Det kan også med stor sandsynlighed være sidste gang, man kan se Caroline Wozniacki spille på hjemmebane. Det fortæller hendes agent, Mads H. Frederiksen.

Læs også: Svensk sangerinde laver #metoo-koncert på københavnsk filmfestival

»Jeg tror, at der er en stor chance for, at det bliver Carolines sidste kamp i Danmark. Hun skal snart giftes og vinder forhåbentlig en Grand Slam i år, som hun fortjener. Vi håber at skabe en tennisfest i Parken og give Caroline en stor hyldest for en fantastisk karriere,« siger Mads H. Frederiksen.

Billetterne til arrangementet er sat il salg, og de kan findes her.

Allerede som 12-årig mødte Caroline Wozniacki sit dengang store idol Venus Williams i Telia Parken for første gang, og her små 16 år senere sker det altså igen. Og det bliver i et helt ombygget Telia Parken, som du kan se på billedet her:

Hvad: Champions Battle 2018
Hvor: Telia Parken
Hvornår: 30. april
Hvordan: Find billetter her