Vred, gal eller rablende morsom?

At sætte Jack Nicholson og komikeren Adam Sandler sammen virker ved første øjekast som en underfundig cocktail - kombinationen har dog trukket fulde huse i de amerikanske biografer.

Men »Anger Management« er ret beset kun sjov, hvis man er til et temmeligt hysterisk plot, overspillede figurer og pruttede platheder. Filmen lyser mest af »for meget«, selv om der senere viser sig at være en vis mening med galskaben. Sandler er den konfliktsky Dave Buznik, der, tilsyneladende uforskyldt, bliver idømt terapi for at bearbejde sin indestængte vrede, og han er derfor tvunget til at slå sig sammen med den excentriske og grænseoverskridende terapeut, Buddy Rydell.

Det fører til mange genvordigheder og crazy gags, men i stedet for at gå linen helt ud, er der puttet lige akkurat så meget alvor ind, at filmen lægger op til at blive taget seriøst som både en ironisk kommentar til den amerikanske fokusering på »anger management« og som kærlighedshistorie. Og ingen af delene holder til en hel eller halv komedie. Hvad der til gengæld er et klart plus ved filmen er, at den er lige så uforudsigelig som sine hovedrollefigurer. Man ved aldrig, hvad den næste scener byder på, og selv om de måske ikke er hylende morsomme, er de i det mindste overraskende.