Vind en italiensk middag og biobilletter

Kom til middag på Cofoco restauranten, The Italian før en tur i biffen til »En Sang For Marion«. Deltag i AOKs konkurrence.

Foto: Scanbox
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.


9. maj har den engelske komedie »En Sang for Marion« premiere i de danske biografer. Filmen følger et ældre ægtepar, en mavesur mand og hans mere positive og livsglade kone, Marion, som er meget aktiv i det lokale kor.

Hun er dog meget syg og en dag bukker hun under for sygdommen, hvilket efterlader hendes mand alene i sin surhed. For at ære sin kones minde, træder han dog modvilligt ind i hendes elskede kor for at tage hendes plads og måske genfinde den livsglæde, som var kendetegnende for Marion.

Du og en ledsager kan komme gratis ind at se filmen og endda starte aftenen med en middag på Cofoco restauranten The Italian. AOK udlodder en middag for to på restauranten, samt to biografbilletter til en heldig vinder.

Desuden smider vi fem gange to biletter til filmen i puljen. svar rigtigt på spørgsmålet nedenfor, så deltager du i konkurrencen om middag og billetter. Vi skal have dit svar senest 1. maj klokken 12.